Het centrum voor psychotherapie krijgt zeer veel aanmeldingen te verwerken. Op onze gespecialiseerde afdeling die poliklinische behandeling biedt aan mensen met angst- en dwangstoornissen, Marina de Wolf, aanvaarden wij helaas tijdelijk geen nieuwe poliklinische patiënten.

Het gaat hier dus specifiek om poliklinische behandelingen en niet om aanmeldingen voor deeltijd, kliniek of eendaagse behandeling.

Waarom een aanmeldstop?

Voor de afdeling angst- en dwangstoornissen staan veel mensen op de wachtlijst en is de minimale wachttijd voor een gesprek opgelopen tot meer dan 20 weken. Wij zijn met onze huidige bezetting niet in staat om die wachttijd te verminderen. Daarom hebben wij besloten om tijdelijk geen nieuwe poliklinische patiënten voor de afdeling angst- en dwangstoornissen te aanvaarden.

U zult begrijpen dat het ons een lief ding waard was geweest wanneer deze aanmeldstop niet nodig is. Wat ons betreft is elke dag aanmeldstop er één te veel. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk de aanmeldmogelijkheid weer open te stellen.