Waarom werken bij het centrum voor psychotherapie (CVP)?

Heel bewust heb je gekozen voor dit vak, voor een wereld die veel van je vraagt. Waar zoveel lijden, vaak zo onzichtbaar, zo ongrijpbaar, tegelijk ook zo diep ingrijpt in het leven van patiënten, hun omgeving, ons gezamenlijk bestaan.

Juist daar wil je van betekenis zijn. Naast mensen staan, met mensen meegaan, met jouw kennis en kunde. Kijken hoeveel winst er nog te bereiken is – hoe klein soms, hoe cruciaal vaak. Ook al weet je: het is nooit af, je bent nooit klaar. Want anders dan andere aandoeningen, komen psychische aandoeningen zelden alleen, is er altijd zowel die medische als die menselijke kant.

En dus wil je blijven ontdekken, steeds beter worden, groeien in je rol van betekenis. In een omgeving die oog heeft voor de combinatie van al die factoren die herstel binnen bereik brengen – of juist niet.

Want intussen heb je ook geleerd wat zeker niet helpt. Heb je gezien hoe patiënten en hun omgeving het kunnen verliezen van frustrerende processen en procedures, hoe inhoud het kan afleggen tegen ongelukkige inzet van mensuren en middelen.

Daarom sta je open voor nieuwe initiatieven en inzichten, die meer recht doen aan de complexiteit van geestelijke aandoeningen, aan hoe mensen werkelijk in elkaar zitten. Zodat er meer bevrijdende antwoorden komen op klemmende vragen. En we samen aan betekenis kunnen winnen, juist op die momenten waarop het er voor ons allemaal om spant.

Ben jij de collega die we zoeken?

Als jij je herkent in ons verhaal, dan komen we graag met je in contact. Je kunt gericht solliciteren op een vacature of contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek. Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook. We horen graag van je!

opleidingen

Binnen het centrum voor psychotherapie willen we blijven leren: van onze patienten, van elkaar en van onze opleidelingen. In een sfeer van openheid en vertrouwen, waar je mag leren van je fouten. Gedreven door nieuwsgierigheid, ingewikkelde ‘puzzels’ willen begrijpen en oplossen, op zoek naar betere antwoorden voor de toekomst.Wij leiden de volgende specialisten op: psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, Gz-psychologen, vaktherapeuten en sociaal pedagogisch hulpverleners.

het centrum voor psychotherapie is onderdeel van GGz Centraal.
Bekijk het hele opleidingsaanbod van GGz Centraal:

Dankzij onze professionele opleiders gaan onze behandelaren goed geschoold en gemotiveerd aan de slag.