Folders

U bent hier:Home/Over ons/publicaties/Folders

Overige folders

Eendaagse C-PTSS stabilisatiecursus

27 maart 2019pdf - 135kb

De eendaagse C-PTSS stabilisatiecursus is een cursus (of training) voor cliënten, mannen en vrouwen, die lijden aan een complexe PTSS na vroegkinderlijke misbruik- of geweldservaringen. Mensen die lijden aan C-PTSS kunnen de volgende klachten hebben: nachtmerries en andere slaapproblemen, herbelevingen, de neiging herinneringen aan traumatische gebeurtenissen te vermijden, verminderde belangstelling, voor belangrijke activiteiten, vervreemding voelen ten opzichte van anderen en zichzelf, prikkelbaarheid en woede-uitbarstingen, concentratieproblemen, overdreven schrikreacties en overdreven waakzaamheid.

Karify | Transit

28 december 2018pdf - 783kb

Karify is de beveiligde online omgeving waarmee TRTC Transit werkt. Je kunt hier:

  • Communiceren met je behandelaar (en alle andere teamleden) via de berichtenfunctie.
  • Je eigen documenten opslaan, denk bijvoorbeeld aan je behandelplan, ERP, verwijsbrieven en andere belangrijke documenten.
  • Opdrachten maken die voor je klaargezet zijn.
  • En binnenkort nog veel meer.

Wegwijzer Transit 2021

10 juni 2021pdf - 305kb

Deze informatiebrochure van Transit is bestemd voor mensen die geïnteresseerd zijn om een intensieve behandeling te volgen bij Transit. Of hierover graag informatie willen hebben. Met deze brochure willen wij u helpen een eventuele keuze te maken voor behandeling bij Transit. Of de weg te vinden binnen ons behandelcentrum.

Algemene folders

Voor cliënten en hun naasten
> bekijk folder | url

Ga naar de bovenkant